Csúszdamegnyitó Sárváron

Csúszdamegnyitón jártunk Sárváron! Az új csúszdák 12 és 14 méteres magasságból indulnak. Az új csúszdapályát a különleges vonalvezetés mellett hang és fényeffektek teszik még izgalmasabbá. Igazi adrenalinbomba a „csúszógumival" és a „varázsszőnyeggel" igénybe vehető két csúszda. Érdekesség továbbá, hogy a csúszdához sebességmérőt és fényképezőt is felszereltek, amely a csúszás pillanatait örökíti meg.csúszda.JPG

Létrehoztak továbbá egy "kütyümentes övezetet", a fürdő ezzel szeretne rávilágítani, hogy tudatosabban kellene használni a kommunikációs eszközeinket. Sokan a szabadságuk alatt sem tudnak igazán kikapcsolódni, nem képesek hátrahagyni a mobiltelefont, számítógépet. A „kütyümentes" övezetben nem lehet telekommunikációs eszközöket használni, itt lehet újságot, könyvet olvasni, a gyermeknek meséltelefon.JPGni vagy játszani.

Szerintünk nem a modern technológiával van baj, inkább azzal, hogy hagyjuk eluralkodni a függőséget. Mindezen leginkább az segít, ha tudatosan használjuk eszközeinket, és ennek első terepe lehet a nyaralás. Okostelefonjaink segítségével rengeteg információhoz juthatunk a nyaralás helyszínéről, az applikációkkal tartalmasabbá tehetjük programjainkat, ugyanakkor tudnunk kell azt is, hogy mikor kell kikapcsolni a gépet, hogy mi magunk is kikapcsolódhassunk.

Ennek demonstrálásaként az igazgató a város polgármesterével, Kondora Istvánnal valamint a terület országgyűlési képviselőjével, Ágh Péterrel az ünnepség után a medencébe hajították mobiltelefonjaikat.